De Oldtimer Brommerclub is een vriendenclub die regelmatig een toertocht rijdt met andere clubs, maar ook spontaan in het weekend met elkaar.

Na 1 keer een toertocht vanuit huis georganiseerd te hebben, is nu de tijd aangebroken om een rit tijdens het Oogstfeest te laten plaats vinden. De rit vindt plaats op zaterdag 7 september 2019, tijdens het Oogstfeest, van 10:00 uur tot +/- 12:45 uur. Bij terugkomst op het Oogstfeest rond 12:45 uur showen de brommerliefhebbers hun Oldtimer brommer aan het publiek. De brommers worden opgesteld op de parkeerplaats achter het Kruidvat (voormalige Rabobank). Dit is bij Zuid Underwear naar achteren, ter hoogte van Dorpsstraat 192-194.

Aan de toertocht kunnen maximaal 40 personen deelnemen. Mensen die niet kunnen deelnemen aan de toertocht mogen ook hun Brommer (+/- 30 jaar oud) komen showen vanaf 12:00 uur. Voor deelname aan de Toertocht vragen we inschrijfbedrag van € 8,- per deelnemer.

Alle merken Old Timer Brommers zijn welkom!

Voor deelname aan de toertocht kunt u zich aanmelden via e-mail: obcz2019@gmail.com
Neemt u niet deel aan de toertocht, maar komt u wel graag uw brommer showen, dan hoeft u zich niet vooraf aan te melden.

Aanmelden kan tot 24 augustus 2019

Wij zien u graag op het Oogstfeest